Söndag: Bankelibank. Bank.

Shit vad mitt huvud bankar. Gustav det jävla aset har ju druckit upp all resorb som nån sorts läsk, det är reserverat för mina fylleslag vafan!

Hade förjävla trevligt igår iaf, käka ost o choklad o massa sånt hemma hos Maria drack lite cider, champagne och amarula. Hade djupa livsdiskussioner om gamla lärare och sånt, usch vad hemskt. Runt 23 begav vi oss vidare mot Manesa, blev ihällda rosé Tattinger på rullande band, Tobbe som jobbar där men ikväll var ledig och var emd oss ut försvann plötsligt in bland kulisserna. För typ artonde gången, han snacka väl upp lite stammisar o sånt där tänkte vi och fnittra på och tog obskyra bilder med champagneflaskorna och tillhörande isbitar. Helt plötsligt dyker han upp igen, som värsta Tobbe Trollkarl med typ ett megastort glas Strawberry Daiquiri, hundra sugrör i så det var bara att börja pimpla, 4 personer satt och drack men det blev verkligen inte mindre i glaset, måste varit typ 2 liter alltså. Fick lite brainfreeze där en stund.

Blev introducerad för Jay "like the letter" från Portugal, satt o snacka engelska, shit man vet ju knappt vad man pratar om när man pratar ett annat språk på fyllan. Men trevligt var det, kom fram till att han tyckte om frigående höns, att djurindustrin är fuckad men inte en uns av hur hemsk den är i usa. Han gillar att resa o se sig om i världen och tycker att charter är töntigt. Skittuff kille alltså.

Drog oss vidare mot Grand Hotel, tog en sideentrance, kom in i sorlet, väldigt mycket äldre publik om man säger så... kände några gubbars blickar klä av mig, lite sådär va. Men det blev mer skumpa, drog iväg o dansade en sväng, träffa Peter den gamle stofilen. Han var packad och utbjuden av sitt ex som tydligen är något av ett pshyco, när vi satt o snacka kom hon fram och gav honom en shot med uppmaningen: drick den här. Efetr ett tag gilla hon väl inte mig längre för hon kom fram, blängde ner mig och drog iväg honom. Det är inte lätt när 30taggarna får competition av 23-åriga Evelina. Booyah!

Drog väl hem framåt tre, full och sugen så sexa jag upp Gustav när jag kom hem... en del kanske skulle sagt att jag våldtog honom för han hade inte mycket att säga till om, men han såg nöjd ut!

Men vafan nu fastna jag här ju!

Ska ta och duka upp en stor brunch i vardagsrummet och bara ligga på soffan hela dan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback