Torsdag: I'm so excited!

Hemma på lunch, hällt i mig lite Italian-style tomat och basilika-soppa, 2 stekta ägg och lite cornflakes, haha jag vet värsta kombinationen, men när jag stekte äggen blev jag sugen på cornflakes!

Jobbar i 4½ timme till, sen är det hem o packa. Åker nog i mina vanliga jeans med nitar, randigt linne och kavaj samt ullkappan. Tar med mig bikerjackan och min vita stickade från Gina, sen är det vilken klänning jag ska välja, lutar åt den lilla svarta jag köpte i julas, funkar ju både till middag och nattklubb känns det som. Nån tröja till för att safea om jag mot förmodan inte hittar något i Berlin haha! Jag vill typ ha tomma väskor med mig så att jag måste handla, men jag är rädd att jag inte hittar något, så är det ju alltid! När man väl ska unna sig så finns inget! Tror jag tar med jeansshorts och strumpbyxor som jag hade på mig häromveckan, det är ju lite snyggt streetstyle men ändå festvänligt!

Iih, måste tillbaka till jobbet nu... fast de kanske inte märker om jag försvinner en stund extra... jo Gosia skulle sakna ihjäl sig efter mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback