Reumatiker med hängpattar

Fan! Jag får så jävla ont i händerna när det är kallt ute... kan knappt röra fingrarna. Gaah. Som om det inte vore nog börjar jag bli seriöst trött på mina tuttar. De är för jävla jobbiga, skulle vilja skära bort en slamsa skinn så de blir lite tightare och kanske tar lite mindre plats i bh'n. Fan vad skönt att ha C-kupa! Nu har jag D75, vilket är typ världens muppigaste storlek. Ibland kan man hitta fräscha bh'ar. Men oftast är det helvita fula jävlar på typ Lindex. Jag fattar inte folk som förstorar lökarna. Svindyrt med snygga stora bh'ar. Men vafan har man råd med refills så är ju kanske inte money an issue. Eller så tar de ett fett jävla banklån och sitter i skuld resten av livet, men med en hel garderob av snygga bras. Och feta tuttar. Alltså int en hel garderob tuttar, men ni fattar.

Det finns ju tydligen en lite nyare teknik för bröstlyft, man skär som en ring runt bröstvårtan och drar åt huden så att ärret blir runt vårtgården och inte så iögonfallande. Jämfört med det klassiska ankarsnittet som ger något så vedervärdiga ärr så det finns inte. Det är typ min enda rädsla, att få fula ärr! Gaah, okej jag har planerat o vara med Gustav resten av livet, MEN, det knakse int eblir så och då om man träffar nån ny så kommer jag säkert ha svårt att visa mig naken med de jävla snitten under tuttarna.

Alla säger "vänta tills efter du fått barn". MEN VAFAN! Jag vill ha barn om kanske 7 år, då kanske jag fixar tuttarna när jag är 35. Vadfan ska jag med det till då? Det är ju nu jag är 23 men pattar som en 80åring, det är nu jag vill vara snygg. Speciellt när jag gått ner så mycket i vikt. Gustav tycker att det är onödigt o blablabla. Jävla moralkotte! Fan jag vill ha snygga tuttar så jag kan stå i duschen och spegla mig och känna mig snygg och nöjd. Nu är jag skitsnygg i underkläder. För då sitter ju tuttarna på rätt sida om ekvatorn så att säga. Men utan känner jag mig apful och bläää. Och jag hatar att inte kunna köpa vilken bh jag vill! Jag vill ha små tuttar g'dammit! Men inte myggbett.

Nån som har 33-papp så fixar jag? Man kanske skulle starta en insamling på Facebook. "Jag är 23 och har hängpattar som en 80-åring, hjälp mig samla ihop pengar till ett bröstlyft!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback