Varannandag diet - dag 11

Ni som precis tuna in så är det vad jag sysslar med. Det äter upp mitt liv.

Idag är det ätdag, tacka fan för det. Jag var så jävla sur o bitter igår. Jag var irriterad på Gustav, men svälten gjorde mig galet förbannad istället. Tjöt som en gris. Allt var hemskt.

Idag är det bra igen. Solen lyser, jag är uppe med tuppen och ska dra iväg till solariet strax! I hopp om att få en svag rosa nyans till helgen iaf, bättre det än den likbleka tonen huden har nu! Sen Blir det frukost i soffan med ett avsnitt Ugly Betty, riktig Evelina-tid! Ska möta upp Rickard lite längre fram på dan och gå på långpromenad så hoppas att solen stannar.

Jag vill ställa mig på vågen nuuuu! Speciellt eftersom jag åt typ 400 kcal igår, lär ju inte väga nåt! Men man lurar bara sig själv då så nu ska jag inte väga mig förns tisdag tror jag. Måste vare efter en ätdag så man inte lurar sig själv för att magen är tom. Då blir man bara bitter när man får reda på den riktiga vikten.
Har konferens i Stockholm i helgen, tänkte boka om tåget hem på söndag och ta ett lite senare så man kan springa i lite butiker medan man ändå är däruppe. Finns ju lite bredare utbud än här hemma i Norrpan. Hinner ju inte väga mig då direkt så får nog bli tisdag. Om jag står ut med att vänta! Man vill ju se resultat!

Mmmm vad jag längtar efter frukost, blir knäcke med 1887-prästost, ekologisk naturell youghurt(den är sådär härligt sur), latte och kanske ett ägg. Känns för jävla lyxigt!

Igår blev det 4 koppar kaffe: ca 80kcal
En soppa: 50 kcal
Fettfri grönsaksgryta med tomatsås: typ 150 kcal - give or take. Tog broccoli, grön paprika, squash, lite vitlök, kryddor och krossade tomater, spädde med lite vatten.
Sen råkade jag stoppa nån cashewnöt i munnen... så vi säger att det sluta på 400, grytan kan ha varit mer. Jag höftar lite bara=)

Idag behöver jag inte bry mig så ikväll ska jag göra havstapas med laxbitar, pilgrimsmusslor, räkor och sånt mums:D Har lite filodeg kvar i frysen så kanske skulle göra något gott äppleknyte till efterrätt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback