Trött för bövelen

Seriöst mina ögon hänger nere vid knävecken! Tur att jag har en sånt undebar mamma som ska vara hundvakt idag, hon kommer om nån timme och går ut med Zion så jag slipper lång morgontur. Fan jag vågar inte ge mig ut i trafiken i mitt tillstånd, lär väl bli påkörd, reaktionsförmåga noll.

Det är dag 24 på min varannandag diet. Igår åt jag massa mums. Usch vad jag skäms. Hade bestämt mig för att väga in mig idag och jag kan lova att det var ångestladdat! Ställde mig på vågen, det jävla aset visade på 65.5, -0.1 alltså, jag höll på att kräkas av ångest men då ticka den över till 64.2 istället. Tur för den, annars hade den flugit ut genom fönstret! Vågjävel.

Skicka ett sms till Gosia precis om vi ska skita i att öppna idag, chefen är ju ändå hemma så hon märker ju inget... Haha, om det ändå vore så enkelt, vi har ju kunder att serva, inte nog med våra egna utan vi är ju även ombud åt 2 andra banker som skickar sina kunder till oss. Så jaja, det är väl bara o dra på serviceleendet!


Såhär känner jag mig. Tänk om man kunde få vara en liten bebis idag och bara ligga i någons famn utan ett bekymmer i världen. Vad fint det skulle vara.

Sötnosen är Milla's Thelise!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback