Dag 30 - modet sviker

Urk, idag mår jag bara pissigt. Trött, grinig, ont i magen. Jag vill vara hemma från jobbet och ligga på soffan och äta frukost hela dagen och se på Hollywoodfruar. Har idag och fredag kvar att svälta. Kanske söndag.
Jag orkar inte bry mig nu, hela kroppen är helt trött, jag vet ju att det är bra, för jag har så lite energidepåer att kroppen måste bränna mer av fettreserverna för att orka. Meeen!
Humöret har fått sig en rejäl törn. Tjafsades som fan igår på jobbet och jag som i vanliga fall brukar hålla låg profil vid såna händelser lacka ur totalt. är fan fortfarande arg.
Behöver ett nytt jobb fan. Ett mer harmoniskt utan massa intriger. Men det är ju inte undra på när vi sitter ett gäng brudar i stort sett på varandra inspärrade tillsammans hela dagarna. Skulle vi varit apor skulle nog nån fått satt livet till vid det här laget. Men det är nog inte långt borta... som tur är får vi in lite manliga kollegor över sommaren, hoppas det hjälper.

Har hällt i mig en stor kaffe, orkar inte fixa nåt till. Sparar kalorierna till lunchen. Ska sitta i huvudkassan idag, kan bli skönt, kan jag sitta där och sura som en annan häxa. Kolla om det finns lediga jobb som sängprovare på hästens. Det skulle jag vara sjukt bra på!

Hoppas ni får en trevlig jävla dag mother fuckers! HA!

Kommentarer
Postat av: vickis

Låter inte kul :( klapp på axeln. Inte ofta man ses dig arg!!

2010-04-28 @ 12:21:32
Postat av: carroliine

jag vet hur det är. jag fick skäll av chefen förra veckan för att jag hade en dålig attityd mot mina arbetskollegor, med andra ord, jag sa emot honom! blää

2010-04-28 @ 16:57:18
Postat av: Bragesigrun

Thanks, keep up the good work.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback