Ny vecka - nya tag

Hade tänkt att gå o träna imorse, men det är ju problemet när man tränar själv, det är mycket lättare att ligga kvar i sängen...

Har varit väldigt trött senaste veckan, mycket på jobbet och i livet, hade inte tid att sova ut i helgen så när klockan ringde imorse var huvudet tyngre än vanligt. Bestämde mig för att jag fick ta latmorgon och blogga när jag väl släpade mig ur sängen, får gå till gymmet ikväll! Är ju egentligen invägningsdags imorn men jag tror jag väntar till torsdag eller så, har haft min mens nu och känner mig uppsvullen som Globen, har ju säkert massa vatten i kroppen som bara kommer att göra mig ledsen om jag ställer mig på vågen:P Tur att jag har en sån fin kille, igår låg vi på soffan och såg på film, så skulle jag gå o byta till morgonrock så jag klädde av mig och stod i bara mässingen och kände mig lite sådär snygg med håret i en Lilla-My tofs på huvet, osminkad, svullen o blek, då tittar Gustav på mig o säger: vad du är vacker!
Han kan ju fan inte ha alla indianer i kanoten....


Hur som helst, kör 30min löpband ikväll, powerwalk och lite jogg, få upp konditionen, försöka mig på lite ben i gymmet sen, om jag hinner, är hemma 19.30 o de stänger 21, måste ju hinna käka o massor imellan. Men konditionen är viktigast just nu, imorgon skulle grabbarna till klätterhallen så får se om jag joinar dem eller om jag kör kondition då med, onsdag så blir det morgonpass. Torsdag är det prova-på dag på Sats så då ska jag och Gustav dit o köra efter jobbet, sen lördag blir det nog spinning med Maria igen! Bra skit!

52 dagar kvar till Thailand och då ska bikiniformen sitta som ett smäck! Sova kan jag ju göra på planet dit:P




Förra årets bikinikropp, funka ju nere i Rimforsa men inte i Thailand!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback