Active Sunday

Mmmm... sovmorgon!

Hade en helt sjukt stressig dag på jobbet igår, visste knappt vad jag hette vissa stunder! Men som tur var hade vi badkläderna med oss och drog till badhuset för lite avstressning efteråt! Frida och jag mötte upp Vickan, hängde i poolen som var tillägnad lek lördagen till ära men det gick att simma lite bland alla sockerhöga barn, stod ute på djupa delen och bara trampa vatten och snacka skit en stund också, skitjobbigt! Efter det avrunda vi med 20min i bastun med hårinpackning och mer skitsnack, hur skönt som helst!

Till kvällen dukade jag och Gustav upp på tok för mycket god mat och såg en norsk film som hette En ganse snill mann (En ganska snäll man/ A somewhat gentle man) med Stellan Skarsgård i huvudrollen, svart humor och rå, härligt! Somnade helt slut efteråt och sov som en stock hela natten, skööönt!

Nu idag har jag varit på en halkig promenad med ZIon, städat lite och kört en aha-behandling i ansiktet, Gustav bygger ut klädställningen och jag funderar på vad jag ska hitta på härnäst, har sjuk träningsabstinens! Känner hur frukosten ligger som en tjock gegga i magen och vill bli bränd! Musklerna vill jobba, gaah nu!

Usch nu måste jag röra på mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback