Söndagsäventyr!

Var på dop nere i Vadstena klosterkyrka igår, hann med en sväng via svägerska Lina med familj på ditvägen. Shit vad tjock jag blev, först våfflor med både salt-topping i form av gräddfil, rödlök, ost och rom, sen lite sött i form av grädde, glass och sylt! Efter dopet blev det mottagning med Chili sin Carne för oss veggosar, och tårta och kaffe på det, så idag blir det att röra på sig kan jag lova!

Dopet var jättemysigt även om jag själv inte gillar hela idén för mina hypotetiska framtida barn, men det är en annan historia. Jag och Gustav satt o höll handen, prästen som också är barnets morfar och brukar agera jultomte i Gustavs släkt är jättebra, när Torbjörn pratar så lyssnar man!
När vi satt och åt i församlingshemmet var det helt tyst kring vårt bord, vilket Kalle kommenterade och jag sa: Jag lyssnar på Torbjörn (som stod några bord bort och pratade om när Gustav Wasa bodde i huset som numera är typ extrahus på hans prästgårdstomt), då visade det sig att alla vi barn vid bordet satt o lyssna på Torbjörn haha. Eller barn o barn, vi är ju runt 20-25 allihop men vi brukar bilda ett barnbord med alla kusiner (och jag då) vid sådannahär tillfällen.

Hur som helst, kom hem framåt 20, spelade fable, och jag blev arg för jag ville göra lite quest innan vi gick vidare med storyquesten, men det passade inte herr Kraft och nu är vi på nån jävla nedräkning tills mörkret ska ta över oss så vi kan inte springa runt o lalla på massa fjantquest och få pengar och guild-seals som behövs för att få bättre vapen! Gaah. Jaja vi får väl se hur det går!

Nu är planen att sminka mig, hämta Maria, dra till Linkan, bränna pengar på Ikea, Biltema och diverse andra roliga ställen! Wiie!:D

Puss puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback