What a difference

Har kört stenhårt sen i måndags, absolut inga rena carbs, inte ens en knäckemacka. Enda jag fått i mig är de lilla som finns i typ lök, mjölk o sånt, som inte spelar nån jätteroll. Kroppen behöver ju ändå liiite carbs för att allt ska fungera som det ska, skulle man kunna utesluta dem helt skulle inte fettförbränningen bli lika effektiv!

Känner mig superfräsch, magen har sjunkit ner och är inte lika svullen som den varit typ senaste halvåret, sover bättre, jag vaknar utan hunger och kan inte äta lika stora portioner. Idag gjorde jag en frukosttallrik med en avokado, två stekta ägg, en halv tomat, lite rödlök och en matsked creme bonjour-ost. Har kanske fått i mig 2/3 av det. Sparar resten till efter träningen! SHit jag är verkligen supermätt, lär få kramp sen haha!

Ska möta upp Frida vid 10 så ska vi dra till simhallen, hänga i gymmet  först, sen simma en bra stund för att avsluta med bastu! Skönt! Ska köra henne till Gustavs jobb sen som eventuellt kommer bli hennes nya arbetsplats från måndag, hoppashoppas! Under tiden hon är där på lite introduktion och intervju ska jag passa på att storhandla, sen är det inte helt omöjligt att vi drar tillbaka till gymmet ikväll och kör ytterligare en stund på löpbanden och bränner lite fler kalorier!

Dags att gå ut med hunden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback