Fail

Usch gick utför igår, blev trots mina yttersta ansträngningar en bit tårta igår... eller två.

Var helt stört hungrig när jag kom upp till syrran, och hon hade ju dukat upp med världens sockerbuffé! Försökte dämpa hungern med kopiösa mängder kaffe men till sist lät jag demonerna vinna och plockade till mig en liten bit tårta och en liten chokladboll som Ludvig hade gjort med mormor. Usch, mjölkfritt är fan inte gott. Stackarn är ju både mjölk- och äggintolerant så han får äta typ hemgjorda chokladbollar på snuskmargarin när det är fest, usch äkta smör is the shit!

Men nu är det ny vecka och som jag brukar säga, nya tag! Imorgon är det ny månad också så att jag failade att ta mig till gymmet imorse gör inget för imorn är det ny månad och nya tag! Hart bokat in en timme Afro och en timme Bodypump imornkväll, kommer att dö!

Funderar på om man skulle dra o sola ikväll, behöver förbereda huden inför Thailand lite... kanske skulle ta en sväng via löpbandet på Sats och sen till Meddo ikväll.

Hur som helst, nu ska jag hugga en ren skjorta, kissa och borsta tänderna, sen är det tillbaka till serviceleendet på jobbet! Pengarna ska rulla som vi säger. Eller cash is King. Mer valuta för pengarna helt enkelt. Eller wtf?

Jag behöver verkligen lite nya intryck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback