Bitarna faller på plats

Lite sent men flyget är bokat! Blev Stockholm-Peking-Bankok Bankok-Kiev-Stockholm. Menmen nu snackar vi 8800kr... hade vi fått arslöet ur vagnen tidigare hade vi kunnat lyxa till det med Finnair för typ 12.000 o åka till och från Norrköping. Menmen nu hade de hunnit höja till 16.000 så då tyckte vi att nej vi står ut med uffbolag. Sålänge vi inte kraschar ska man vara nöjd för de pengarna!

Vi har ju trots allt sovit utanför(och på) Napolis tågstation bland pundare, kackerlackor och kiss-os.


Det här var inne på stationen typ efter 4 på morgonen, inte lika många pundare och intle lika mycket kiss.
Ser ju ut som Törnrosa när jag sover...



Var ändå rätt bra färdväg, tror vi hamnade på 7 timmar längre än ursprungsplanen, typ 5 timmar i Kina - läste att det finns massage o grejjer på den flygplatsen så kan nog underhålla sig, och sen i Kiev var det bara 2 timmar så då kan man ju passa på att äta lite fräschare mat än vad man brukar få på planen. Eller godis. I somras satt vi i 7 timmar på Katowize flygplats, en skithåla men vi överlevde på Snickers. Nu är det ju stora internationella flygplatser vi ska vänta på så det kommer ju vara en barnlek i jämförelse.

Blir till att ladda mp3'n och iPhonen med ljudböcker till bristningsgränsen, ska försöka få tag på Lonely Planets reseguide också, överallt jag läst tips o råd inför resan av andra som backpackat så säger alla: DEN ÄR BIBELN! Visst var den mycket billigare på plats, men då har man ju nåt att läsa på vägen ner så man förbereder sig mentalt:P

Har ev. hittat ett hotell för första nätterna, agoda.com är kung att använda, de thär kostar 307kr per natt om man bokar nu, annars typ 1200!




Fyrstjärnigt mitt i Bangkok, man tackar!

Och idag är det fredag, ska fira med att gå o träna efter jobbet haha! Slutar ju "tidigt" för en gångs skull! WOho! Sminkdags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback