Weekend all over again

Då börjar veckan närma sig sitt slut igen.

Kom nyss hem från en sväng på stan, blev bara Indiska och New Yorker. Och jag är så upprörd! Hittade en jäääättefin jacka i typ onsdags på NY, men tänkte att jag kunde kolla den nu i helgen när jag hade lite mer tid. Sen när vi var där ida och jag bestämt mig för att köpa den så var den slut! BUHU! Eller som man säger på msn (U).

Tur att indiska gjorde mig glad iaf! Gustav också! Det är så skönt att ha en kille som engagerar sig så mycket i heminredningen som man kan bolla idéer med. Tanken var att vi skulle gå ner till glasstornet och äta underbar vattenmelonsorbet, men på vägen gick vi förbi Golden Bangkok som har söndagsbuffé för 79 kr, så vi slank in dit istället. Skönt att slippa laga mat nu när vi ska tvätta ikväll och sånt. Rätt gott faktiskt, inte så mycket att välja på men fritrerade räkor, vårrullar, två röror med kött/kyckling o grönsaker och stekta nudlar stod på menyn. Och helt underbar jordnötssås... muuums, men shit vad mätt man blev. Fast några räkor till hade jag velat ha nu... mumma!

image342

Medan vi satt där diskuterade vi balkongen, den ska bli såå cool! Tänkte skissa upp lite hur vi tänkt oss, ska bli jättansmysigt när det är klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback