Migränhelvete

Usch, haft sån sjuk migrän idag. Sist jag hade det var typ över ett år sen. Blä.

Hade ont i huvet och mådde allmänt dåligt när ja gick upp. Men tänkte att det skulle bli bättre så tog värktabletter och gjorde mig snygg för jobbet... men väl på jobbet satt det som en spärr, tänkte fel och kunde inte koncentrera mig. Ville bara kräkas och gråta. Så det var bara att packa ihop och gå hem, somnade på soffan och sov typ 4 timmar. Är fortfarande helt slut och huvudet spränger. Fan.

Sen blev det inte bättre av att kärringen på försäkringskassan hade cpinställningar på sitt headset som gjorde att jag fick hålla telefonen en halvmeter från örat när jag ringde och undrade om min sjukskrivning för ryggskadan, hon ville typ inte prata med mig verkade det som. Jag förklarade att jag inte hade papprena eftersom alfa-kassan har dem och jag har jobbat och försökt få tag i dem när jag har haft lunch, men utan resultat. "Eftersom du inte brytt dig om att skicka in papprena så kan jag inte svara på något" wtf? Fan va irriterad jag blir. Orkar inte bry mig! Men måste ha tillbaka mitt läkarintyg så jag kan ringa mitt försäkringsbolag. De klippte ju sönder massa kläder för mig som jag gärna vill ha ersättning för.

Jag är så jävla glad att jag har jobb, vill aldrig mer va arbetslös så jag måste ha med jävla alfakassan att göra, inte försäkringskassan häller för den delen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback