Vem fan vill rösta på Charlotte Perelli

Buhu Sverige vann inte i år, häller.

Media ska alltid vara för över optimistiska om Sveriges chanser, klart som fan att svenskar tycker att den låten är bäst, de har ju ändå varit med o röstat fram den.

Men kolla konkurrensen, unga snygga tjejer, tuffa popkillar, alla med lidelse och passion, Pillan visst är hon bra men sett ur ett icke-svenskt perspektiv ser hon ut som en 55-åring som lider av ätstörningar och har sugit bort minsta uns av fett på kroppen. Dessutom är hon sminkad som en tranny, hennes scenframträdande är inte alls lika starkt och intrycksfullt som låten vill vara. Sorry tanten, men utan en scenshow to die for så blir det inga 12 poängare.

Kolla apan-Bilan, han hade typ en världsmästare i konståkning på scenen, vem kommer på en sån sak? Jo, någon som vet vad det krävs förutom en bra låt att vinna.

Om Perrelli var okänd för mig och representerade ett annat land skulle jag aldrig rösta på henne. Det är lite som att man inte röstar på polen, okej nu var ju Polens bidrag värre än köttindustrin, men hon såg ju helt knäpp ut och framträdandet var ett sådant man går iväg och kissar under.

Jag fattar inte varför de filmade den glittriga micken i början, vem fan bryr sig om en mickjävel. Dessutom såg den ut som en dildo! JA, det gjorde den faktiskt, en väldigt glittrig dildo, men ändå, jag vet ju att ni också tänkte det så våga bara hymmla.

Här är en lista över saker jag skulle ändra på i Perellis framträdande:

1. Filma inte micken, vet ni vad, ha ingen glittrig mick alls - så mycket bättre.

2. Kör inte inledningen i ett gulgrått filter, Perelli ser ut som en vampyr från en 40-tals film som har rökt sin hud alldeles gul.

3. Banta inte ner till en 12 årings klädstorlek, kvinnor ska ha kurvor, inte bara tuttar. Bränn korsetterna, kör 2 klädbyten, kanske någon pampig Lars Wallin balklänning i vitt till inledningen, sedan något riktigt färgstarkt, typ den där klänningen från Nicholai i rosa och lila jag vill ha(och pullan från Grekland hade i sin video till Secret Combination)

4. Skjut koreografen.

5. Ha bättre skor så du kan dansa på riktigt med lite coola bakgrundsdansare i stil med Armenien. Walk all over them bitches.

6. Skjut sminkösen som inte vet var rouge är eller hur man sminkar någon utan att se ut som en tranny.

7. Slinga håret och var försiktig med hårsprayen. Det är ingen mening med att ha en fläkt på scenen när ditt hår ligger still ändå.


Aftonbladet skriver en hel uppsjö med inlägg om hur synd det är om Perelli.

Men seriöst. Hon kvalade ju inte ens egentligen. Hon fick juryhjälp. Tror man på riktigt att hon har en chans då eller? Visst hon kunde hamnat top 15. Men nae riktigt så bra var det inte.

Sen säger också Perelli att hon redan vid andra landets avlagda rösten erkännde sig nedslagen och skrattade sig igenom röstningen. Ja det låter väl bättre än att säga att hon var jätteupprörd och misstänker röstfusk som Carola skulle ha gjort.

image408
Eller förresten, behåll sminkösen om det är såhär hon ser ut när hon sminkar sig själv!

Kommentarer
Postat av: Josefin

du skulle ha hört den engelska kommentatorn innan charlotte skulle börja sjunga: "this is gonna be good.... and a little bit frightening..."
lol :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback