Bakfyllans fördelar!

Okej nu mår jag ganska bra trots gårdagens bravader, MEN jag är ju i teorin fortfarande påverkad av alkoholen. Därför har jag rätten på min sida att frossa i pizza, ligga på soffan och se mina älskade Ugly Betty, Gossip Girl och The Hills!

Dessutom är
pizza väldans nyttigt i aspekten att olivolja och tomat i kombination ger kroppen skydd mot hudcancer. Vilket för mig låter underbart eftersom jag har sådan jobbig hud som inte tål ett dug och typ båda mina föräldrar, morfar, farfar och farmor har haft cancer i olika former.

Men sen ska ju alltid aftonbladet överdriva, det är ju nyttigare med en hederlig tomatsallad på kvistomater, färsk basilika, mozzarella och olivolja.

Tror inte jag vågar mig till pizzerian själv, känns ju mobbat att handla pizza till sig själv, alla kommer säkert titta på mig o ba asså shit kolla tjockisen! Hon är säkert oskuld och bor i en liten ful lägenhet alldeles ensam med sina katter! Fan vad mobbad hon är! Hon äter säkert pizza varje dag för hon inte har nån att laga mat till!

Jag ska nog göra en god soppa istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback