Eurovision!

Gimmie mooore!



Aja, imorn äre Eurovision, ska jag vara helt ärlig så såg jag inte första deltävlingen men jag har redan sett bidragen för länge sen och det var för mycket dåligt för att orka genomlida det igen.

Tror nog Island kommer bli en sommarplåga. Partyparty! Perrelli är jag lite splittrad över. Men så mycket uppmärksamhet hon får över att
se ut som en transvestit ger ju en del bonuspoäng. Måste bli topp sju iaf. Jo, mer änså vågar jag inte säga. Tycker att det är förjävligt att inte Irland gick vidare. Den var kickass! Men man märker vad musiken utvecklats, hur många eurodance-influerade låtar var det inte? Men det är bra att gå mainstreem, då slipper man skämmast som Lettland, Litauen och herregud(!) Tjeckien. Tanken var väl bra från början, värsta powerlåten, men sen försvann det bakom all falsksång. Och varför VARFÖR stod hon bara o dansade som på mellanstadiediscot? Hur ska hon kunna sälja in en danslåt om hon själv bara står som en karl i klänning och sjunger falskt på stela ben, med halvnakna tjejer som inte kan hålla takten om den så blev fastkedjad i händerna på dem?


Den där jävla vodkalåten sen, lät som någon speedad reklamslinga, kan lova att Jamba kommer börja tjata sönder oss om den på MTV att vi ska ladda ner det "supertuffa" låten Vodka till mobilen för bara 30 kr i månaden! (360 kr om året, wtf?)


Sen måste jag komentera Aftonbladets upprörda artikel om hur de franska kommentatorerna hånat Perrelli.
Seriöst, lägg av. Klart som fan att de hånar henne, hon ser ju inte riktigt klok ut i sitt stela hår, en mil höga ögonbryn, två cm tjockt med foundation i endast en nyans(dvs fel nyans), och till på köpet en sjuhelvetes massa svart runt ögonen utan att matcha ögonbrynen.

Jag kan sätta en femma på att killen inte bara dissade Perelli, utan alla favoriter som hotar Frankrike(jag menar när hade Frankrike en riktigt killer-låt sist?).

Dessutom så är ju inte våra svenska kommentatorer så trevliga häller. usch vad jag hatar "ååh nu ska vi hålla utkik efter våra grannländer för de är ju nästan lika bar som oss, usch balkanländerna bara röstar på varandra, dom har ju inte fattat att man ska lyssna på alla bidrag!". Håll käften!

Nej nu orkar jag inte gå in på det här mer. Läs mitt öppna brev till Pillan istället!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas att du får en trevlig lördag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback