Paniik

Alltså hallå. Imorgon jobbar jag min sista dag på EH i Norrpan! Känns sjuuukt. Efter jobbet blir det att toklassa bilen med det nödvändigaste, tömma kyl o frys och självklart det viktigaste: packa in katterna. Haha stackarna lär bli helt förvirrade av att bli instängda i en bur och åka bil. Lupin har åkt lite bil en gång, han tyckte inte om det. När vi flyttade ihop för fem(!) år sedan och skulle flytta dem så bökade gustav in dem i kattlådan och körde dem på cykelvagnen haha. Inte lätt att vara katt! Förhoppningsvis trivs de hemma hos oss med nya fönster att titta ut igenom och om man är snäll får man kanske följa med mamma ut på balkongen, med sele såklart. Shit inget kattsäkrat där och grannen på markplan har en schnauser som säkert äter katter så vi vill inte ha några olyckor. Även om andra våningen är en baggis för Giza som ramlat ut från sjunde när hon var liten. (Undra på att hon är lite tokig).

Har fått en del gjort på jobbet idag, i vemod, rensat ut mina grejjer från kontoret, plockat ner mina fina diplom och plockat ihop mina kläder. Sen tog jag och gick loss som en idiot med städprylarna på både barnstolar och monteringen(typ köket för er som inte fattar restaurangspråk). Gav mig även i kast med att visa hur man gör rent ismaskinen för min efterträdare Fia(som för övrigt är grym), alltså det är ju inte så att jag vet exact hur man ska göra eftersom fliken där manualen ska sitta gapar tom, men jag har ju kört mitt eget race i ett år och när det togs isprover sist så var det ju godkänt så jag gissar på att det funkar. Imorgon ska jag visa hur AC'n underhålls, otroligt spännande som ni förstår.

Fick ett jättefint sms av min mentor Marina (som vann årets Coffeeshop 2011) förut så nu känns det lite lättare att gå vidare. Har en veckas ledigt, eller ja från jobb iaf, har ju fortfarande lägenheten här i Norrköping som ska storstädas och ett förråd som ska tömmas. Känns sjukt välbehövligt. Frågan är bara om jag inte kommer vara mer slut efteråt! Haha!

Som sagt känns det ju stört att det är sista natten i Norrköping nu. Blir väl nån natt till mellan varven så, men imorgon flyttar jag verkligen upp. Upp till min man, hem till mina saker och lugnet. Slippa känna stressen av att shit nu måste jag sätta min´g i bilen hem för det kommer ta 1½ timme innan jag är hemma igen o ska upp o jobba imorn.

Jag kanske är redo för Stockholm, vi får se. Har ju skaffat ett SL-kort iaf, så nu ska här åkas tunnelbana!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback