Kli i fingrarna

Snaart får jag ta över i Sollentuna! åh vad jag längtar efter att få sätta klorna i shoppen och bara fixa, fixa, fixa! Jag vet hur jag vill ha min shop, jag vet hur den ska drivas. Jag vill att folk bara kommer in och WOW vad har hänt här?! Tänkte att jag skulle gå ner till frisören och fixa topparna och samtidigt smöra in mig utav bara helvete! Alla i huset ska veta vem jag är! En av mina gamla stammisar la till mig på FB igår, vad ska jag säga, folk gillar mig:)

Tänkte bjuda in mina nya bönor(haha kaffehumor) på ett inofficiellt personalmöte med lite vin och tilltugg så jag får lära känna dem och diskutera hur vi ska lägga upp sommaren för att maxa försäljningen, samtidigt som vi drar ner svinn och fräschar upp stället. Kommer bli AWSOME! Jag har bara träffat några av dem men de verkar hungriga och redo för förändring, jobbigt om man hade haft nån som ba näe så här har vi aaalltid gjort och så ska vi aaalltid göra! Gaaah för sånna! Sitt ner o håll käften säger jag då, annars smäller jag dina fingrar i ismaskinen!

På tal om ismaskinen, hjälpte min kollega Therese ute i Farsta förra veckan, och brudarna glömde stänga locket till ismaskinen HELA TIDEN!
För er som inte vet så är det jätteviktigt, dels så kommer det ju in varmluft så isen smälter, maskinen går på högvarv och gör av med massa energi för att producera nytt, men isen blir också förstörd för att det kommer in bakterier och sånt som gör att man faktiskt kan bli sjuk! Så om ni är någonstans och käkar och ser en öppen ismaskin så ha det i åtanke... Vi gör kontinuerliga isprover hos oss och ser till att kvalitén hålls uppe, så på Espresso House kan man vara lugn! Men det är något vi betalar extra för och mindre ställen kanske rent utav inte vet hur viktigt det är så man ska vara lite försiktig så här års!
Men iaf, det var inte det jag skulle skriva utan att för att få bukt på problemet sa jag till dem att nästa gång nån glömmer luckan så kommer den personen få lägga handen i maskinen och jag smäller ner luckan på fingrarna på dem. Det gör jävligt ont men det blir inga märken så de har inga bevis på misshandel mohahah! träffade Therese i måndags och hon berättade att ingen glömmer ismaskinen längre haha. Hot om våld kommer man långt med:P

I Norrköping hade jag en stor skylt inne i köket där det stod: Varje gång du glömmer att datummärka dör en kattunge! Funkade rätt bra faktiskt!

Snart dags att hoppa in i duschen och snygga till sig för en kväll på Sollis, ska bli spännande! På fredag är det mitt alldeles egna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback