I mitt så kallade liv

Har en dag ledigt, prisa Gud Jultomten! Helfin dag med fokus på att dra ner stressnivån och jäsa i soffan till det yttersta. Har trots detta hunnit med 6 maskiner tvätt och några avsnitt Landet Brunsås via svtplay.se. Sjukt bra serie! Borde visas i skolorna på hemkunskapen! Lite jobbigt var dock avsnitte om kött, det är så hemskt, när de visade de stackars kycklingarna blev jag helt tårögd och tappa matlusten. Så jävla nöjd över att vara veggo!

Hur som haver, borde kanske blogga igen lite, jag tänker det varje gång jag sätter mig men så blir det ju inte riktigt så! Förskräckligt!

Hände som vanligt massvis i mitt liv, nu senast blev jag headhuntad till ett nytt företag som ska in på den svenska marknaden och en av investerarna är stammis hos mig. Det skulle vara ett sidoprojekt till mitt vanliga jobb men jag vet inte om det fins tid och ork, låter lovande men det gör det väl alltid?

Just nu är jag helnöjd där jag är, leder regionen (45 shoppar) och ligger totalt trea i hela kedjan (100 shoppar!) i vår stora bullkampanj! Känns sjukt bra och jag är såå taggad! Nu ska jag vila upp mig i två dagar och sen är det tillbaka o krääänga som en idiot som gäller!

Nej nu ska jag göra några croissanter till em-fikat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback