Äntligen fredag

Men vilken fredag sen! Vi påbörjar en makeover av vår butik som ska stå klart till nästa vecka, fräscht att få lite nytt men jag tycker nog att man kunde satsat lite djärvare! Vi får väl se hur det blir när det är klart men planen vi fått känns lite beige.
Lär väl vara totalt kaos med målare, kunder, pengar och golvläggare överallt haha!

Var sjukt duktig på gymmet igår, körde armar tills de vek sig, ryggen fick en omgång och magen rippades tills jag nästan kräktes:D

Roligast var att jag körde en maskin för de nedre magmusklerna, med ganska lätt beslastning, gjorde istället lite fler reps. Det är så lätt att göra fel i den maskinen om man har för tung belastning så bättre att det blir rätt. Så fort jag är klar och flyttar på mig kommer en skitful brud och tittar på mig, sen lägger hon sig i maskinen och verkligen markerat höjer belastningen skitmycket. Hon var fan inte stor heller. Sen kör hon 5-7 reps, tar i med ryggen och gör helt fel. Sen knäpper hon loss och tittar på mig som att: det är så det ska gå till biatch.
Öööh wtf?

Efter slitet blev det löpbandet där killen brevid snegla på mig hela tiden, fick ju prestationsångest och sprang som en tok trots att jag var helt slut haha:D Var riktigt skönt att sjunka ihop i en hög i bastun med lite balsam i håret efteråt. Man blir så fräsch o go!

Pumpade i mig världens proteinröra till kvällsmat, tonfisk, sojabönor och massa grönsaker, toppas med en klick creme fraische Parmesan&Vitlök - mumma!

Nu har jag babblat för mycket. Måste kladda på sminket fort som fan och dra till jobbet!



Det här är min inspiration just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback