Another week takes off

Dagarna flyger iväg, i helgen hade vi kalas och fullt hus, spenderade södagen med att sova ut och dra ett varv på ingelsta. Lättlurad som jag är inhandlade jag mig ett par Reebok Easytone, ni vet de där skorna med konstiga sulor som ska göra att man jobbar mer med musklerna... ska ju vara sååå bra, vi får väl se! Slängde mig på bussen mot Linkan igår igen, läste i min fina bok jag fått av chefen: Ny som chef. Den är byggd på goda råd och erfarenheter som samlats av att intervjua massa chefer inom diverse brancher. Förhoppningsvis lär jag mig massvis och blir en superbra chef till min lilla skara! Och med lite slit ska jag nog få upp coffeeshopen till nya höjder och då få fler att vara chef över.

Inveg (säger man så?) mina Reeboks också iaf, lite ont i tårna som jag alltid får eftersom jag egentligen behöver 41½ men det finns ju inte att tillgå. Kände inte nån större skillnad igår men idag har jag något som påminner om träningsvärk light. Blir nog hur bra som helst, de där shortsen jag köpte för någon vecka sen och var dunderförbannad över att de var för små passade imorse när jag skulle klä mig inför jobbet. Woho! Ligger på ca 11000 steg om dagen enligt min fina stegmätare, så jävla bra att ha, allt under 10000 är oacceptabelt så då får man gå en extra promenad! Måste ta tag i Sats också, inte varit där på evigheter! Men nu har jag fokus på att sätta mig in i allt, ni vet det är ju inte bara att koka lite kaffe och se glad ut.... försäljningsiffror, scheman, beställningar, fixa mackor, hålla koll på temperaturer, se till att alla livsmedelsregler följs... you name it! Är rätt slut psykiskt i slutet av dan, ganska lätt att nicka till en stund på bussen!

Imorgon börjar allvaret på riktigt. Jag kör min första dag i Norrköping med min chef som ska lära mig hur den shopen funkar och sånt, KUL! Frågan är om jag kan sova inatt... ligger i sängen med mina nya mini-pc som jag fick av Gustav i födelsedagspresent, mys! Har bunkrat upp med hostmedecin, astmaspray och vatten - like a champ, fan vilken jobbig hosta jag har.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback