Take the stage

Nu är nerverna utanpå. Min prestation idag kan förändra mitt liv, jag kan få chansen som vem som helst skulle drömma om. Jag försöker peppa mig själv men blir hela tiden avbruten av klumpen i magen som berättar för mig att det är på riktigt. Jag har så mycket att ge men vet knappt hur jag ska kunna öppna munnen. Eller ja prata är ju inte min svaga sida, men att kunna få ut något annat än dravel. Skulle behöva ha ett manus, men det är ju svårt när jag inte vet vad som kommer att frågas. Jag fattar inte hur jag kunde vara så lugn förra gången. Men då var jag på hemmaplan, skyddad bakom mitt handsfree med en kopp nymalet kaffe som doftade gott och drog ner mig på jorden.
Eller nu när jag tänker efter var jag nog inte så lugn men jag är ju rätt bra pokerspelare:P


Pokerfejs för fan!

Har lagt en flaska Musella på kylning nu iaf, så att vi kan dricka något riktigt gott ikväll om jag känner att det gick bra. Eller om sorger behövs dränkas! Seriöst kolla mina tuttar på bilden, vart kom de ifrån? Okej att kameran lägger på 5kg, men varför har de 5 kilona hamnat på tuttarna? Gigantonourmus. Adam ser ju inte ut att misstrivas iaf!

 

Åååh! Det ska bli så kul! Jag ska bara fokusera all positiv energi till att göra mötet så fantastiskt jag bara kan, jag vet att jag är rätt person! Hallå både du och jag vet att det inte finns en bättre kandidat så ska vi skippa den här formalian och dra ner på stan o knäcka en rosé istället? Mjaa... kanske lite kaxigt att säga så. Läste ju på E24 att man inte ska vara för kaxig i jante-sverige. E24 är min mentor.

Min kära G sa såhär: Du är ju den bästa för det här, det är ju bara att gå in och visa, ser inte han det så är det ju han som ska söka nytt jobb!

Aww ♥

 

Har fått enormt stöd från min chef och kollegor, alla är helt engagerade och peppar mig massvis. Problemet är ju bara hur det skulle funka utan mig i butiken haha, är ju ett rent uppslagsverk och sköter i stort sett all felsökning. Min hjärna är ju värsta mastermind. Menmen jag måste tänka på mig själv, får jobba som konslut åt dem istället:D Känns konstigt om jag helt plötsligt inte skulle gå dit längre, det är ju lite av en familj, vi är ju inte ens 10 som jobbar och vi umgås ju hela dagarna så man blir ju rätt tighta!

 

Nehe, ska till tåget om 1½ timme så ska väl ta och dra på lite smink och byta kläder 18ggr!

 

 

Ses i huvudstaden!


Kommentarer
Postat av: Skalleper + Junior

Du grejjar det här! Ring ikväll när du kommer hem! Eller så ringer jag. Du är ju perfekt för det här jobbet. Det tycker Martin med! När han tycker så är det nog så. :)

PussPuss Lycka till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback