In vino veritas - mina älskarinnor






Yellow Tail från föga förvånande Australien avnjöt vi igår, var första gången jag köpte hem det men det lär bli fler, hade en skön strävhet och lite skarp smak. Cabernet Merlot blandningen har jag börjat gilla senaste tiden, funkar till det mesta!

Gnarly Head är en fruktig och mustig Zinfandel, passar gräddig och örtig mat, eller lite extra kyld framför tv'n med sin älskare:D Köper hem den rätt ofta, Gustav som inte är så förtjust i rött är en riktig sucker för den här och beställer den ofta på Salige Munken när vi är där!

Trivento är argentinskt och det var jätte längesen jag drack det men jag har för mig att det var supergott, haha, var tvungen att hugga en flaska sist jag var på systemet för att se om det var den jag gillade. Åh det är så störande, köpte hem typ 5 olika flaskor i November och en av dem var helt stört god men jag kommer inte ihåg vilken det var, så nu provar jag mig fram för att hitta rätt! Kan vara denna! Får öppna snart och se!

För övrigt hittar vi dessa tre donnor i hyllan:


Den vita har vi fått och ska vara jättebra, rosébubblet köpte jag för att det var så otroligt fin etikett och den skulle utgå från sortimentet:/

Sen har vi ju en flaska Gula Änkan, sparad till ett speciellt tillfälle... kanske blir att knäcka den om alla dessa hemliga saker jag varit med om nu går igenom! Hoppashoppas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback