Geniet

Sådärja! Nu har man fixat minneskortet, shit allt jag rör blir till guld! Haha, nä men jag fattar inte vad problemet var, satte i kortet i kameran igen, kollade att bildena fanns på kortet, sen satte jag in det i dataläsaren. Vips så funka det. Jahaja! Men nu kan vi ta fina bilder igen!

På agendan idag ligger en utflykt till skogen och Fridas stuga, blir en långpromenad och lite fika på det, mys! Har lite hallon från gårdagens tårtbak jag behöver göra något med så det blir nog en hallonpaj av dem! Sen är det fan en spark i arslet jag behöver! Inte OK att mina fina aprikosa jeans är för små! Nu jävlar får jag skärpa till mig! Har ni hört den förut? Ja men nu måste jag. Uschusch, har ju snart inga kläder som passar!

Varannandag är ju välbeprövat, funkar ju rätt bra, får väl lägga upp det efter hur jag tränar också.

Nu är jag värsta träningssugen! Lyssnar på Britneys nya, Hold it against me. Hon har fattat det där med base. Riktig klubblåt, den var med på spinningen igår, uppspeedad, fy fan vad jag trampa! Woho! Sen höll jag typ på att kräkas av ansträngningen men det var det värt! Brittan ♥

Blir nog antingen en sväng till Sats ikväll eller lite koreografi i vardagsrummet till tidigare nämnd låt! Går ju o göra värsta sköna mixen av street/disco/ballet-moves. Ååh man blir så inspirerad!

Happhapp, kanske dags att ta en dusch, fixa lite och sen packa in hund och karl i Ferrarin! Sen ska skogsmullarna  i Skriketorp få se på åka av!



Lilla besten ska få ut o jaga kottar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback