Första hotellet bokat!






Sådärja! Nu kunde vi äntligen enas om ett hotell till våra första nätter i thailand! Haha, men det finns ju så mycket att välja på! Blev ett litet härligt butique hotell i Chinatown, Shanghai Mansion hette det och hade fått jättebra betyg. Dessutom kom vi över ett rea-pris på 339kr per natt inkl. frukost som enligt recension skulle vara överdådig, hoppas det stämmer! Ord. pris låg på 1900.- för detta rum så man får tacka! Vi hade trådlöst gratis internet, snygga rum, bra utgångsläge och bra frukost som kriterier. Hade varit trevligt med en pool också men det kommer vi ändå inte ha tid med, stannar ju bara 2 nätter och har fullt upp med att shoppa det vi behöver till resan så kände att vi kunde välja bort pool!

EFter två nätter i denna fantastiska miljö får vi se vart äventyret tar oss. Men vi siktar på AoNang... ska kolla lite hur vädret är där nere nu, men jag är sjukt sugen på Koh Chang... ligger ju åt helt andra hållet men ändå!

Åååh mindre än 3 veckor kvar! Förstår ni??? Just nu om tre veckor är vi typ o tokshoppar, äter massa exotisk frukt och annat mumsigt! Woho!

I'm so happiiee I could Diie!


Skönt att vi har en bättre kamera nu än i italien, slippa fläckar på bilderna haha:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback