Veckan har vänt

Nu är det snart helg igen! Som jag längtat! Huvudvärken har legat som en tjock dimma hela veckan, tröttheten har sugit i kroppen, men jag håller ut. På lördag ska jag sova, gå promenad och ha det bra. Tyvärr måste jag plugga också men det tänker jag göra med en stor kopp varm choklad och lite skön musik. Längtar som fan efter körkortet nu, har bokat in 6 lektioner till, fast de på körskolan sa att jag behövde 3, bättre att va på säkra sidan. Sen jävlar ska jag kunna teorin i sömnen, så fort körkortet är fixat så blir det att hitta en Clio.
Jag och G har diskuterat saken och kommit fram till att vi nog ska bli med bil! På ett sätt vill jag inte, fy fan vad onödigt, men som sagt, kan ju göra så mycket mer med Zion då! De som varken har djur eller barn förstår nog inte hur jag menar, men det är lite som att aldrig gå till lekparken med sina barn, visst de har leksaker hemma, men går man till lekparken får de springa, klättra, leka, busa. Samma sak som att gå ut i skogen med Zion, han hoppar upp på klippblock, slänger sig i kärr, springer mellan träden, ja ni vet sådär härligt befriat. Sen sover han som en stock när vi kommer hem och vi kan vuxenkramas ifred haha:D

Oouh nu hoppade Love the way you lie igång på spotify, åh Rihannas parti är så... ja va ska man säga.... härligt? Den spelades massor under vår semester, dels i mp3'n men även på varenda ställe vi drack kaffe på typ haha. Blir lite sugen på att göra en koregrafi till den, man kanske skulle börja videoblogga lite dans i vardagsrummet? haha:D

På tal om semesterminnen, Gustav råka köpa Fanta Citron igår när han skulle köpa vanlig, gick väl på gammal vana, semesterns drink var ju Gin&Fanta Citron! När jag drack det till maten smakade det som lägenheten i Bulgarien, jag såg mig själv sittandes i vår röda soffa med en drink i handen och njutandes av hur bra allt var, aaw.

Fan vad jag längtar ut igen, har hittat flyg t/r Bangkok för runt 4000 per person, ryggsäckarna har vi redan. Det är bara att ta lite sprutor och sticka! Sen måste jag till NY, USD gick under 7kr i kontantkurs igår, helt stört! Shoppelishopp, strosa längs UES och titta på alla Gossip Girls som äger gatorna, kanske rent av springer in i Serena och så blir vi bästa kompisar... Jag och chefen satt och prata om NY på jobbet häromdan, hennes typ bästis är ju miljonärshustru med privatjet o grejjer där borta! Så när chefen är o hälsar på har hon det ju rätt soft.... ska nog flörta in mig där alltså.


How I miss it ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback