Today I will meet my destiny

Fick sms av chefen för en stund sen, nu är lönerna satta så får reda på vad jag är värd direkt när jag kommer till jobbet. Vet ju att företaget är snålt som fan och inte kommer att ge mig många slantar, men jag håller ut för i april är det ny lönerevison. Just nu går vi så jävla bra, tjänar pengar som aldrig förr, så då blir det ju lite svårt för de högsta hönsen att motivera att vi enkla bankmän nere på golvet ska ha sån låg lön, det är ju vi som sliter. Ska bli intressant.

Sen måste jag nog ta tag i livet, ta reda på vad jag vill göra, ska man köra mäklare, design, arkitektur eller något så hemskt som ekonomi? Eller kanske något helt annat?

Man kanske skulle dra till NYC, In New York, Concrete jungle where dreams are made of, Theres nothing you can’t do, Now you’re in New York, These streets will make you feel brand new, The lights will inspire you.

Men Gustav den jävla kommunisten är ju anti-usa, får köpa en flygbiljett till honom i julklapp så är han tvungen att åka dit med mig, då kommer han nog ändra sig! Eller han är inte anti-usa så, men han vill inte bo där, okej det förstår jag för de har ju inte direkt samma välfärdssystem som vi, men jag kan tänka mig att vara ett år kanske. Sen dra vidare till nästa kontinent. Hade en kund inne igår som berättade att hennes man jobbat för UD och de hade under åren bott i 11 olika länder, på alla kontinenter utom i Asien. Fy fan vad coolt, se hela världen och ta del av kulturen på riktigt!

På tal om kunder, hade en väldigt charmerande ung man i min kassa igår, tomt i butiken och han kliver in, ful var han inte, stegar fram till min kassa tittar på mig, hejdar sig och ser lite avkommen ut.
- Hejhej
- Ehm, hello
- How can I help you?
- Ehm... money.
- Do you need to exchange or do you want a moneygram-form?
- I like your smile... and I need some pounds!
Jag fixar det han behöver o sådär, när han får pengarna så frågar han om jag har en penna han kan låna, visst säger jag och sticker ut en till honom, varpå han skriver något på kvittot. Jag pillar lite med mitt och tänker inte så mycket på det, sen sticker han in kvittot igen, nu står det U are beautiful, grab a coffee?
Gud, jag blev precis knallröd i nyllet, förklarade vänligt att jag tyvärr är upptagen men tackade för komplimangen och sa att han var väldigt charmig. Han såg lite generad ut och bad att få tillbaka lappen, men jag sa att jag ville spara den som minne, you promise to save it? Then I want to write you something more! Så han fick den igen och skrev ner något i stil med  Your smile has taken me and swept me off my feet, och sen hans namn. Haha så söt, man blir ju så glad!
Gustav såg helnöjd ut när jag berättade, skönt att han är sån, en annan kille kanske hade blivit tokig och svartsjuk, G får typ en egoboost. Haha:)


Kommentarer
Postat av: Maria 2

Ohh va gulligt, ibland kan man behöva lite extra uppmärksamhet av nån man absolut aldrig sett förr... Och G ska ha cred för att han ser det som nåt positivt, vilket det är :)

2010-09-28 @ 11:51:15
Postat av: Damian

Det fattar du väl att Gurra bara ljög för dig med leendet så du skulle bli glad. I samma ögonblick han var ensam hemma nästa gång så googlade han på bilder av "väldigt charmerande ung man ej ful", skrev ut på ett A4, satte upp på väggen och kastade pil på för att avreagera sig.



Ni tjejer är för roliga ibland. :)

2010-09-29 @ 14:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback