Bitches, I'm back!

Okej kanske skulle meddela att jag är åter på svensk mark och tillbaka i bloggatmosfären!
Har varit en sjudundrande resa som jag nog får förtälja bit för bit, men just nu vill jag bara koppla av och ta det lungt!

Gick en sväng på stan och kompletterade med skönhetsskåp igår, 1500ml L'Oreal Proffesionals silverschampo(det bästa enligt mig) plus 500ml Absolut Repair inpacning för sanslösa 499.- på hårvårdsbaren, katching vilket kap! Spara väl typ 200-300kr, me like! I taxfreen inhandlade jag lite Clinique grejjs, som jag kompletterade med en tvål när jag kom hem, blev lite sur av att se att det kosta lika mycket på Åhlens som i taxfreen, kanske att taxfreen var dyrare, dummadumma. Jaja. Det är från deras 3-stegs program Dramatically Diffrent som typ ska vara en av världens bästa serier, nu jävlar ska jag bli snygg!

Fyndade även ett par höststövlar i brunt skinn på DinSko, för 399 istället för 999, jag älskar att fynda!

Allt detta och jag skulle bara till Ica, haha, ska ta en sväng idag och försöka lokalisera en höstjacka tror jag, ikväll bjuder jag in lite nära och kära på drinkar i vårt kök, fick med oss 16 flaskor sprit hem som måste provsmakas! Köpte bla nå Bulgariska likörer i världens knallfärger som kommer bli jättefina att drinka på, och de luktar underbart, skumbanan, skumtomte och massa sånt! Mumma!

Ja om man skulle komma igång lite nu, har degat i soffan med islatte och White Collar senaste timmen, måste få fart på fläsket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback