Torsdag: Kom igen nu Evelina!

Fy fan blev sent på jobbet igår.

Kom hem, satte mig i badkaret och duschade i skållhett vatten, fan vad skönt det var. Gick o la mig med världens huvudvärk. Lyssnade lite på bok, somnade. Drömde att jag var ute och festade, tappade bort min jacka med mobil o nycklar i, fick en utskällning av Gustav för att jag ramla hem halvnaken halv 6 på morgonen. Sen vaknade jag.

Känns som om allt kaffe i hela världen skulle hjälpa nu. Men det är bara till att ta sig i kragen och komma igång. Allas barn har ju blivit sjuka av vaccinet så det lär bli tufft på jobbet, folket här i norrköping har en radar på när vi är underbemannade och kommer rusande till vår lilla butik då. Jippie. Men förhoppningsvis är alla fattiga idag. Det är en vecka kvar till lön och det brukar märkas. Fast pensionärerna brukar väl på pengar typ nu? De gör fan stan osäker.

Ska ta och cykla till Willys och storhandla efter jobbet, det är soft när alla är fattiga, man ska gärna gå dagen innan löning. Ååh så skönt att kunna strosa runt o vifta med kundvagnen och slippa stå en halvtimme i kö.

Jävlar jag måste ju blåsa håret nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback