Onsdag: This is gonna be a long day

Vaknade 6.45, vände o vred i 20 minuter innan jag gick upp och gjorde kaffe. Mmm kaffe. Ska sedvanligt sätta mig en mil på motioncykeln, men nu har jag inget bra program att titta på! Får se om jag hittar lite How I met your mother, den är rätt bra.

Blev ingen promenad igår efter jobbet, Maria var trött och då kände jag att jag var också det så kröp ner brevid Gustav och höll om honom en stund tills min mage började gnälla om att den ville ha mat.

Gjorde iordning en tallrik med mozzarella&pesto, soltorkade tomater, paprika, en burk tonfisk i vatten och några skivor ost, sen slank även en bit av mitt goda valnötsbröd ner... Jag hade gjort en macka till Gustav men han åt bara pepparkakor så då råkade jag stjäla den. Fan vad gott det var! Mumsade i mig hur mycket som helst och inatt drömde jag att jag helt plötsligt var gravid och skulle föda på ett smutsigt badrumsgolv men istället så spydde jag. Hjärnspöken för mitt gluft eller fantomsmärtor för att min syster kanske är i värkar? Vi får se, hon har gått några dagar över tiden nu så det kan ha varit henne jag kände! *arkiv-X musik*

Börjar jobba om 2½ timme, blir kvar på jobbet i 10½ timme! Woho! Blir inte mycket till promenad ikväll häller. Och imorgon öppnar jag så blir ingen cykeltur på morgonen. Får försöka träna arslet av mig på kvällen helt enkelt!

Just nu käns mina 65kg jävligt långt borta. Har tappat suget. Behöver ha en träningscoach! Får nog förlänga mitt mål lite, månadsskiftet. Jag får fan inte köpa en laptop förens jag är nere på 65! Gaah. jag vill ha en laptop:(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback