Då var vi här igen då!

Fredag igen, veckan har gått rätt fort, stockholm i måndags, möte där vi mest diskuterade en finlandskryss igår, lite arbete därimellan och nu är det fredag igen!

Inga planer än, men jag frågade Maria om vi ska leka affär ikväll, få se om hon är på. Måste fylla upp mitt paprikaförråd haha. Maria tycker att jag är knäpp som länsar paprikahyllan när vi är o handlar. Fan paprika är typ lika viktigt som mjölk och ost ju!
Gustav går första dan på jobbet idag! Känns som jag ska skicka iväg min lille pojk till skolan, haha nä, men jag köpte en ny vit skjorta på Åhlens till honom igår - bara för att upptäcka att det var en fläck på den när jag kom hem, så får tvätta den först.
På tal om tvätt, har inte tvättat på en miljon år så Gustav fick ta världens berg och mosa in i maskinerna igår, vilket resulterade att allt inte hann torka innan tvättiden var slut. Så nu ser det ut som en tvättmaskin exploderat i vardagsrummet med kläder på tork överallt. Mest förvånad blev jag att Gustav faktiskt har en såndäringa vimpe med små nypor i som man hänger underkläder i o så är det som en galjhängare. Skitfjantiga, men de funka ju. Det märks att min man varit ungkarl.
Bäst med nytvättat är sängkläderna, det känns som man är på hotell! Inte helt solkiga från babyolja från när vi... eller öh. Jo det kom lite babyolja i sängen häromdan, märkligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback