Onsdagsskoj!

Jaja, nu ska vi inte överdriva.

Är ledig idag så fick sova ut imorse, gå en långpromenad med Zion, strax ska jag och Gustav(som skolkar för att han vill vara hemma med mig säger han) äta en mysig söndags-frukost, även om det bara är onsdag!

Sen ska jag spendera dagen åt att bakabakabaaakaa! Har tänkt mig lite pepparkakor att hänga i fönstren och i granen(som kommer upp alldeles snart!), lite chokladsnittar, havrekakor med apelsinchokladtopping, lussekatter och kanske lite nougatbomber. Vi får se hur mycket tid jag får över. Jag måste faktiskt se Gossip Girl och gå på promenad med Zion.

På tal om promenad med Zion, idag var han jätterolig. Ni vet snö är ju bland det häftigaste som finns. Så hittar men en stor uppskottad snöhög måste man ju klättra upp i den. Det är ju bara det att vårt kära lilla åbäke inte nöjer sig med det, nä han sätter sig o bajsar på toppen. Typ som i: I AM THE KING OF THE WORLD!
Då var det ju bara för mig att klättra efter och plocka upp bajset. Jag menar jag kände mig inte ett dugg larvig mitt på torget klättrandes på en jävla snöhög med en hund i ena handen och bajspåsen i andra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback