Fjanterier

Seriöst, vad folk är fjantiga. Läste på Aftonbladet om hur försvaret skjuter grisar för att öva på skottskador. Självklart får aftonbladet det att låta som något hemskt och ohumant, varpå en miljard kommentarer också väller in om hur hemskt det är och att det skulle handla om djurplågeri. Jävla idioter. De som tycker så vet ju fan ingenting. Jag blir så upprörd. Grisarna ligger ju fan under narkos djupare än människor gör när de ska opereras.

Om man tycker att det är hemskt att djur behandlas illa så sluta äta kött då för fan. Det är plågeri om något. Djur som ska gå till slakt lever i för trånga burar där de får kissa och bajsa ner sig vilket de mår väldigt dåligt av eftersom de är jätterenliga djur som i "vilt" tillstånd har en och samma plats de utför sina behov på, precis som vi människor använder våra toaletter och tycker att det är jobbigt att nbajsa hemma hos någon annan. Suggor tvingas in i trånga gallerburar så de inte kan lägga sig ner för att kultingarna inte ska gå utan mat eller riskera att bli mosade.

Visste ni föresten att alla kastreringar som görs på grisar är helt utan bedövning. Jag tror det gör lite ondare att få kulorna avskurna än att bli skjuten i benet under narkos.

Googla på djurslakt så hittar ni säkert något mer upprörande än det här era jävla fjantar!

Kommentarer
Postat av: Gurudas

Håller med dig till 100%.

Postat av: Anonym

Du är en idiot

2008-11-27 @ 09:44:19
Postat av: Jon

Här har du min röst oxå... Grisarna mår faan bättre precis innan de skadeskjuts i bakbenet. De har fått lugnande och är dessutom sövda. Så bra har de inte i vaket tillstånd på farmen.

2008-11-27 @ 15:15:10
URL: http://jonsters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback