Träning och underbara nätter

Har fått världens energikick till att komma i toppform! Tävlingsdansade förr i både Discofreestyle och Hiphop, men slutade vinter 2004 av en hel massa anledningar. Men nu har jag börjat sakna tävlandet(och dansandet) något sjukt mycke, var med Alex häromdan och hon skulle börja igen till hösten så är bra sugen på att slå en signal till min gamla tränare...
Har kört massa discoträning idag, eftersom jag inte dansat på år och dar är min fysik helt åt helvete, så körde massa övningar med handledsvikter, shit vad det änns, man blir medveten om muskler man glömt att man hade! I disco är det jätteviktigt med styrka och explosivitet i rörelserna, så tänkte jag skulle träna upp de "klassiska" discoarmarna med hantlar, det borde ju resultera i att det blir jättelätt och snyggt utan dem sen. Dessutom får man upp styrkan snabbare. Är lite jobbigt att jag inte kan träna mage och rygg pga. min ryggfraktur, halva dansen sitter ju i magen... menmen, står och hoppar runt som en liten kanin för att få upp tempot i benen iaf, en sak i taget tills jag blir bättre. Sen i sommar blir det splithoppsträning ute hos Gustavs mamma, hennes nya karl hade en studsmatta på sitt gamla landställe till sina barn. Så den skulle hem till svärmor Katarina nu till våren(*wiiie*)!
Är så skönt att kunna vara uppe och röra sig igen, tänkte försöka börja med långpromenader imorn igen så jag blir smal också. fan lagt på mig hur mycket som helst, kan inte ha mina gamla kläder. Eller jo men ser ju ut som en falukorv i dem=/

Jag är så lyckligt nu, det är bara så bra! Nästa vecka börjar jag jobba, nu i veckan ska jag dit och prova ut en uniform. Och jag har världens mysigaste pojkvän. Faktiskt.
Natten till igår låg vi och myste i soffan, sen när vi gick o la oss drog han mig tätt intill sig och vi låg o kysstes hur länge som helst och somna i varandras famn, det var bara så underbart. Likadant igår, efter att fått krupp på Tv'n(som nämnts i tidigare inlägg) så plocka han isär den och fixade uttaget så vi kunde koppla in datorn igen, var tydligen lättare än han trott. Fan vad jag älskar händiga karlar! Så satt vi och såg Shark och Dirt till klockan 3, sen låg vi och myste innan vi somna. Underbart!

Nu måste jag övervaka Gustavs taveltillverkning så det inte blir alldeles för galet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback