Sminkning 123.

Tänkte att sminkningen skulle bli värsta extrem men känns inte som det blev så, kanske ingen sminkning man går till jobbet i häller men ändå. Orkade inte lägga en supergrund med concealer och allt sånt där utan körde bara lite slarvigt:)

1. Foundation och puder, använde MaxFactor Lasting Performance 102, löspuder från Yves Rocher.
2. La en grungeyelinger med svart penna och drog ett lager ljus skimrande brun skugga över och under hela ögat, i ögonvrån tog jag en skimrande vit.
3. Med cirkelrörelser la jag en lila, skimrande skugga i utkanten av ögongloben(på själva ögonbenet elelr vad man ska kalla det.
4. För att få en skarpare markering tog jag en brungrå skugga och arbetade in längs ögongloben. Med fingrarna och en bit papper suddade jag kanten så att färgerna gick in i varandra.
5. Blandade eyedust  "Bamboo" med ett guldbrunt glitter från Make Up Store, med en fuktig mindre borste strök jag på det som trekanter över ögat, från mitten och utåt.
6. Tyckte att globmarkeringen behövde ytterligare förstärkning så tog ett tunnt lager svart och lätt glittrande skugga från Isa Dora och applicerade som den lila skuggan.
7. La en rejäl eyeliner, började med att markera ut med ett streck på varsin sida om ögat vinkeln och längden jag ville ha på "flärpen". Sen var det bara att dra streck för streck över ögat tills jag blev nöjd med tjocklek och form.
8. Medan eyelinern fick torka ordentligt fyllde jag i ögonbrynen(ja de är inte ansade på ett tag så det är lite knepigt att få det snyggt:P)
9. Rouge la jag genom att blanda solpuder och rosa rouge med borsten, sen ler jag jättefånigt i spegeln och borstar på bullarna som blir.
10. sist men inte minst böjde jag fransarna och drog på ett lager Masterpiece Max, och så Tadaa!










image73

Kommentarer
Postat av: hemlige arne

någon som har lite för mycket fritid? ;D

2008-03-20 @ 22:52:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback