Dagens krönika

Lisa Magnusson för Aftonbladet om debatten kring modebloggar.

Ja visst är det sant egentligen, hur vet vi att alla ungdomar som läser dessa bloggar blir så förstörda av det, när det inte finns några undersökningar som stödjer det?

I alla andra sammanhang krävs ju ingående studier för att man ska kunna hävda X påverkan på Y.

lite som 100 höjdare igår, den där killen som tagit fram ett piller som läker kroppen där den är skadad och på så sätt får en att bli snyggare. Gorgeuspil(med ett l) hette det va? Han hade en väldans luddig förklaring till hur det fungerade men var övertygad om att det funkade eftersom han själv blivit så mycket snyggare av det. förr ansåg han sig vara en 5'a på en skala 1-10, numera en 7-8. Senast han haft sex var dock med en kvinna han betalade för att få ha sex med, dock ingen prostituerad anmärkte han. dessutom var det ett par år sedan. Att han sen hällre gick på stripklubb för att bara kunna titta på kvinnor istället för att behöva prata med dem om han gick på en vanlig klubb kan ju ha med saken att göra... men om han nu blev så snygg av de här pillrena borde inte det resultera i lite mer sexuell aktivitet. Visst man kan avstå från sex, men nånting sa mig att så inte var fallet.

Okej nu blev det här jätteluddigt och det är säkert ingen som ser kopplingen men skitsamma, EN VÄLDANS BRA KRÖNIKA var det iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback