Bra reklam inför Eurovision

Snacka om att få en knuff av ödet i riktning mot toppen av Eurovision Song Contest.
Charlotte Pirelli blev en vardagshjälte i en trafikolycka veckan efter sin vinst i Melodifestivalen, det är ju riktigt så man kan höra påanonseringen innan hon går ut på scenen:
Nästa låt sjungs av Charlotte Pirelli som vann Eurovision 99 med "take me to your heaven", nu heter låten "Hero" och det är precis vad hon är efter att ha varit först på plats vid en otäck bilolycka!

Måste ju ge pluspoäng?

Längtar till Eurovision, är lite smånördig av mig. Hoppas och tro det går väldans bra för Charlotte, även om konceptet solosång av tjej med snygga kläder, maffig scenshow och upptempolåt i bästa poweranda inte funkat de senaste åren. Men det har ju funkat väldans bra det senaste decenniet, så man får hoppas på det bästa. Förra året blev jag ganska förvånad över vinnaren, visst det var en sjukt bra låt, precis som Sibel och Sanna"fulast i schlagersverige men med den bästa rösten" Nielsen's låtar. Men ballader går sällan ända hem i dessa sammanhang... men detgör ju inte monsterrock häller. Vilket är bevis på att det är nya tittare som röstar. Eurovision är nog det ända jag ringer in och röstar på. Vem som vinner Let's Dance eller idol låter jag småtjejer och pensionärer bestämma. men Eurovision är viktiga grejjer!:)
Tror Charlotte kommer top 7 utan att ha hört nån annan låt än Irlands(nån annan som hört den?)... Kvalet ska nog inte vara nåt problem. Hon gör ett väldans bra scenintryck så att startnummer två (som ingen nånsin vunnit med) ska nog inte va problem. Och det är ju bara startnummer 2 i kvalet, får hoppas på en bra lottning till finalen. Lyssna på mig, låter som värsta schlagerexperten.
Haha kom och tänkta på världens bästa filmcitat!!
-Kan han prata? -NEJ han går på playback!  - Livet är en schlager
okej kanske inte världens bästa men väldans roligt iaf...:)

IRLANDS bidrag föresten! Ojojoj, luktar en del ironi där.... ironi brukar belönas med döden i eurovisionsammanhang. Fast lite charmig är den där kalkonen allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback