Börja blogga

Kom på att jag hade den här gamla bloggen kvar så raderade alla gamla inlägg, usch vill inte bli påmind om mitt naiva jag som börjjade skriva den för 2 år sen!

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om än, vardagsbetraktelser kanske? Jo det blir väl så, ibland har man ett väldans behov av att bara skriva av sig!

Nu sitter jag o väntar på att min kära sambo Gustav ska komma hem, han har varit ute hos sin mor som bor i skogen och fiskat hela helgen, så nu ska jag väl slippa tjat om fiske i några dar iaf!

Så vem är jag då? Anna Evelina Cecilia Gustavsdotter Lindwall är jag döpt till men är mest känd som Evelina. Bor med min sambo Gustav och våra två katter, lurvbollen Lupin och prinsessburman Giza, i centrala Norrköping. Har en trea på 72 kvm som vi pular med för att få iordning såsmåningom när pengar och tid räcker till. Jag är väldigt inredningsintresserad och har massa idéer om hur jag vill ha lägenheten men tydligen så lever vi i demokrati så Gustav ska alltid ha nåt att säga till om. För övrigt så har jag precis fått ett nytt jobb, börjar 1 april på Forex där jag ska bli inskolad till banksäljare eller vad man ska säga! Ska bli väldans kul och jag längtar verkligen dit! Förr i världen tävlingsdansade jag i både hiphop och disco freestyle, men tid och pengar har man inte alltid så slutade med sånt helt och hålet under sista året på gymnasiet. På tal om gymnasiet så gick jag på Kungsgård Samhäll Ekonomi, väldans tråkig linje men jag visste inte bättre när jag skulle välja i nian så så fick det bli! Dans är något som jag älskar även om jag inte utövar det längre, men jag kan fortfarande lite coola saker som att gå ner i split och så! Sug på den! Haha well nu vet ni det man behöver veta om mig, resten kommer nog att komma fram i kommande blogginlägg, ska börja blogga seriöst nu en gång för alla!

Här är en bild på mig så ni får lite humm om vet jag är:

Världens hemmafru!:P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback