Belysning

Ajusste, igårkväll tog jag lite kort på vår belysning, satte upp en ljusslinga bakom nya bokhyllan, kände att den blev alldeles för mörk på kvällen, så nu har vi ljuspunkter i alla hörn utom tv-sektionen. Tänkte om man skugge göra något coolt sen när vi köpt ny tv, funderade på att sätt anån form av lampa på golvet som lyset upp på väggen, förstår ni vad jag menar? Blir typ som en ljusstrimma från en spotlight, smal och stark nedtill och väker upp på väggen. ÅÅh jag är så dålig på att förklara. Annars kan man kanske sätta nån ljuspunkt bakom tv'n. Något måste vi lista ut tills dess, kände att det var en väldans obalans i rummet igår.

Var svårt att få bra bilder och ställa in kameran men det ger ju en uppfattning iaf:



Blomman i sovrummet kom med där också, fick ärva den av min kära syster som tyckte att den blivit för stor, tycker den gör sig riktigt mysigt i sovrummet när den är upplyst sådär om kvällarna. Som bäddat för romantik haha:)
Bollen som lyser vid kattställningen är jättebra också, den är från ikea och har en dimmer så man själv kan ställa in vilken mysfaktor man vill ha.

Helt sjukt vad viktig belysningen är egentligen. När jag får råd ska jag investera i en riktigt snygg kökslampa, har kollat in två stycken, den som jag främst vill ha koster 1699 och den andra 399, så tror det blir den billigare! om ingen har lust att ge mig den fina i prestent?:D

Här har vi en bild på skönheten:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback