Dagens Lunch: Ägghack
En av mina favoriter som jag aldrig gör längre av någon dum anledning är ägghack. Superenkelt.
Man tar en sisodär 4 kokta ägg, hackar ner dem i lite halvstora bitar, sen tar man lite vad man vill, jag tog smörstekt sparris och champignoner, räkor, rödlök, paprika, svarta bönor och avokado, hackar ner det som behövs i lagom stora bitar, har ner allt i en bunke, på med en klick majonäs och rör runt med lite salt och peppar. Massa proteiner och bra fetter. Räcker till 2 portioner ungefär.
Jag borde ge ut en kokbok!
Man tar en sisodär 4 kokta ägg, hackar ner dem i lite halvstora bitar, sen tar man lite vad man vill, jag tog smörstekt sparris och champignoner, räkor, rödlök, paprika, svarta bönor och avokado, hackar ner det som behövs i lagom stora bitar, har ner allt i en bunke, på med en klick majonäs och rör runt med lite salt och peppar. Massa proteiner och bra fetter. Räcker till 2 portioner ungefär.
Jag borde ge ut en kokbok!
Kommentarer
Trackback