Vintertid i Bagis

Tänkte att det var dags för en uppdatering om livet i huvudstaden. 
För typ 2 månader sen flyttade vi in i en jättemysig lägenhet i Bagarmossen, vi har börjat komma till ro och få rätt på allt med bohag och det som hör till. 
Livet rullar på i accelererande hastighet och man hinner knappt vakna ur måndagskoman innan det är söndag och man undrar vad som hände med veckan. 
 
Igår var det dags för stormöte med cheferna och massa information om vad som händer under nästa år på företaget, kändes som det var nyss vi satt där och taggade till för att påbörja 2012. Ser grymt mycket fram emot att göra mitt alldeles egna resultat 2013. Har varit på EH i 1½ år nu men aldrig haft ett helt eget resultat pga. flytt så nu om ingen får för sig att jag ska få en ny shop så ska jag rodda Sollentuna till oanade höjder. Bara på den tid jag haft hand om shopen har jag dragit upp försäljningen med 40%. Mina anställda är grymma och vi jobbar sjukt bra ihop så nu jävlar ska vi leverera. Till våren kommer vi ha massa spännande tävlingar inom företaget som har i syfte att ge våra gäster en ännu bättre service och jag vet ju att vi verkligen har en chans att vinna om alla bara drar åt samma håll! Kan vara så att det är lite hemligstämplat så jag får återkomma om vi vinner:) Men innan dess ska jag fila på min ansökan om att få gå masterbaristautbildning, 3 platser på hela regionen så det gäller att ha en vass ansökan som motiverar vad jag kan göra för att driva utvecklingen inom kaffe på EH framåt. Vore schuuukt kul att få gå utbildningen, man får lära sig allt om hantverket bakom kaffetillverkning, från odlare till att själv rosta bönor, laga espressomaskiner, alla möjliga sorters bryggtekniker som chemex, aeropress, dropcoffee, you name it!
 
Hur som haver, igår hade vi julfest med alla platschefer, distriktschefer, regionschefen... ja alla var där. Hade hur trevligt som helst med hela havet stormar, limbo, konstiga lekar och en hel del vin! Lärde känna västeråsgänget från mitt distrikt lite bättre och det var riktigt trevligt, kan lova att vi var grymmast på dansgolvet! Min älskade lilla protogee Peter var sjukt taggad på att vinna alla lekar vilket resulterade i ett par spruckna byxor, tur att han hade tagit kalsonger på sig! Julröda och fina! 
 
Idag är jag gräsänka så det blir till att få lite vettigt gjort, diskberget börjar komma i höjd med Kebenekaise och runt om i lägenheten ligger smutstvätt på väl valda platser, det gäller att börja riva innan stället ser ut som en knarkarkvart! Kanske tillochmed kan göra lite julfint? Okej nu ska vi inte ta i så vi spricker men lite pynt skulle vara fint. Tänkte bjuda hem mina små hjärtan från jobbet på glöggkväll och man vill ju ha lite stämningsfullt då!
 
Ja det var nog allt för den här gången, ska nog ta en sväng in på asos, newlook och miss selfridge innan jag ger mig i kast med disken. Ja så jag får lite inspiration:D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback