Guldbönor

För att vara jättetråkigt gör jag ett jobbinlägg, hade en sån jävla bra dag med mina anställda igår så jag vill bara dela med mig av hur mycket jag älskar mina guldbönor!

Jag har jobbat som chef i flera år nu och det kan va sjukt jobbigt och frustrerande när man har tryck på sig från högre håll och man blir sjukt trött när man måste gnälla, höja rösten och peka med hela armen för att få folk att jobba som jag vill. För ett halvår sen tog jag över ute på Sollentuna och har fått personalen med mig, fått dem att jobba och tänka på ett helt nytt sätt men nu senaste veckorna har jag märkt en förslappning och i måndags lackade jag ur totalt när jag kom till jobbet och massa små skitsaker hopade ihop sig till ett stort berg av raseri inom mig. Som tur var hade vi ett personalmöte inplanterat dagen efter. Var beredd på att hela helvete skulle bryta lös, men jag tog i från tårna och gav dem en jävla verbal käftsmäll samtidigt som jag gick runt o visa alla småsaker som de måste göra bättre. Tystnad. De stod uppradade och kollade på mig som skrämda hundar. Ni vet när morsan höjer rösten så blir det chock. Men sen kom responsen, alla var så jävla glada att jag hade sagt åt dem för de kände själva att de slappat och nu ville de verkligen bevisa för mig att de vill jobba för mig och göra mig stolt. Man blir så jävla glad!
Kvällen fortsatte på olearys med vin och massa mat, svetsade ihop oss ordentligt och nu känns det bara som att fan vi kommer bli EHs bästa shop!
En av mina baristor som jobbat på en annan enhet i ett år och nu flyttat till Stockholm och hoppat runt och hjälpt till på andra ställen sa tillomed att trots att jag skällt ut dem för att jag tycker att kvalitén på shopen varit bedrövlig så är vi ändå bäst av alla ställen han varit på. Det säger en del om vår lägstanivå och hur höga krav jag ställer på mina anställda.

Har ni orkat läsa hela vägen hit? Grattis! Med det sagt vill jag hylla mina bönor och säga att jag älskar mitt jobb, mina chefskollegor, våra chefer och ledning. Vi ska fanimej ta över världen en vacker dag, och jag ska tåga i spetsen som fanbärare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback