5,5 kg saffransbiscotti

Jahaja då fick man igång bloggappen, ska bli intressant att se hur länge den funkar!

På väg mot jobbet än en gång, på gympadojor i snömodden och med en ikeakasse full med saffransbiscotti. Känner mig som bambi. Det där med snöröjning är nog inget folket som bestämmer i bagarmossen känner till. Snart går jag fan ut o saltar själv! Men man får vara glad att tunnelbanan rullar, alltid lika spännande att komma till centralen och se hur mycket pendeltåget är försenat! Igår var det helt ok eftersom jag själv försov mig, ja alltså jag orkade inte kliva ur sängen... Men trots min 20 min försening så kom jag med det tåget jag brukar ta vid 7.16, ja fast det gick ju 7.36 men ni fattar!

Nu upptäckte jag precis att bruden mitt emot mig på tuben har sjukt fula stövlar. Alltså nästan så man vill ta en smygbild! Typ cowboyvinterstövlar med nåt typ djurhuvud broderat på skaftet.
Men jag ska väl inte vara den som kastar sten i glashus med mina sommarlöpskor, pajade kängorna häromdan. Glömde knyta upp innan jag skulle dra av dem och då rev jag loss halva sulan. Bra kvalité fan.

Jaha då var man på pendelstationen och ja man vet aldrig när man kommer härifrån. Skyltarna visar avgångstider men inte destination. Bra skit.

Dags att dra på sig vantarna, tur att man har 5,5kg biscottis som sagt, nödproviant!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback