Mina ofödda barn

Jag och Gustav har väl tänkt att skaffa barn en vacker dag långt in i framtiden. Häromdan satt vi och såg på tv när den där pampersreklamen rullade, typ köp ett paket blöjor så är det ett vaccin eller något...Well, då sa jag till Gustav: ÅÅh, tänk när vi får ett sånt där knyte! Och då tittade han på mig med en såndär förälskad blick och sa: Jaa.
Blev ju nästan rädd ju. Tänk att jag börjar få modersinstinkter. Usch jag måste ta en fjortisfylla och tatuera mig eller nåt.

Vi kommer nog bli väldigt bra föräldrar, vi är ju rätt bra föräldrar till våra husdjur, för dom är ju våra bebisar.

Nåt som är helt klart är att dom ska ha jättefina namn, det är faktiskt viktigt med orginalitet. Jag hatar alla muppar som är emot personliga namn för att de säger att ungarna kommer bli mobbade för att de har konstiga namn. Fuck that. Det är ju massa som har konstiga namn nu, inte fan lär det bli ovanligare. När jag var liten var ju det värsta man kunde heta typ Lisa. Ja ni kan ju tänka själva vad det rimmar på.

Vi har iaf enats om att vår son ska heta Dylan, eftersom Gustav är Bob Dylan frälst. Jag vill ha en Thiara och Cothic också, men Gustav är lite svårare på den fronten. Annars är Elsa ett bra alternativ. Det är ju faktiskt
inne med sånna pensionärsnamn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback