Jag bävar för vad som komma skall

Igår var en helt abnorm dag på jobbet, detvarbara tjockt med folk hela tiden,de tog aldrig slut, folk fuskade med kölappar, detvarallmänt kaos och jag vetinte vad jag gjorde för alltgick så fort.

Idag är det ännu fler som fått lön och sista minuten shoppar julklappar, så om något borde detvara ännu mer kunder idag. Igår när jag skulle ta min fikarast på eftermiddagen så gick pulsen i 220 om inte högre. Man får akta så man intefår hjärtsnörp.

Ska bli skönt att ha ledigt några dar sen, julafton firarvi med Gustavs släkt, sen sover vi hos hans mamma en natt och på annandagen kommer min familj hit så firar vi här.

Usch nu fick jag en sån olusting tvångskänsla av att gåoch kolla i en påse som Gustav sagt att jag inte får  titta i. Han har sagt att jag ska få en kamera, men nånting säger mig att så inte alls är fallet. Fan vad jag kommer gråta om jag inte får en kamera.

Nej nu måste jag nog snygga till mig lite, kan ju inte se ut hur som helst när man är en buisnesswoman as myself!

Kommentarer
Postat av: My

Var jobbar du snäckan? Och ja vet du vad vad jag är glad att jag slipper den julstressen.. har valt bort att köpa julklappar i år.. o nä självklart räknar jag alltså inte heller med att få några :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback